Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 14.05.2013.
00:45
glasamerike.net A
Politički analitičar Obrad Kesić u razgovoru za Glas Amerike kaže da je pozicija Srbije bila mnogo bolja pre sporazuma u Briselu i da Beograd čeka težak zadatak sprovođenja onoga što je potpisano.
Utorak 14.05.2013.01:52
Sve me ovo podseca na Srpsku Krajinu.Lideri Srba nisu hteli autonomiju,za koju su se dogovorili Milosevic i Tudjman,nisu hteli ni da se bore za nju, cekajuci Vojsku Jugoslavije da bi na kraju sacekali carobnjaka iz Oza,koji ih otera sa njihovih ognjista.A da je sve to bilo drugacije,Hrvatska ne bi mogla da udje u EU,jer bi imala nereseno pitanje jednog dela svoje teritorije.
Utorak 14.05.2013.02:20
Pa jes' bre, i da je mali Perica odmah otrcao u policiju, sve bi to bilo drugacije. O cemu su se to dogovorili Milosevic i Tudjman? Sta se to Tudjman dogovorio? Da li citas dokumenta uopste? Da li citas verbalne izjave i pisane memoare upravo hrvatskih politicara i Tudjmanovih saradnika? Znam, tesko je to. Necu ti reci, potrudi se sam. Zahteva rad i citanje, pracenje sve novih i novijih informacija, a zatim preciscavanje istih od spin-izmisljotina i uporedjivanje sa drugim podacima. Dobiti hladno cedjeno maslinovo ulje nije lako. Lakse je brljaviti i ko papagaj ponavljati gluposti NATO medija i placenih zbunjologa koji se, jedni te isti, menjaju u krug.
Utorak 14.05.2013.02:56
Nema se tu sta verovati ili neverovati, komsija. Ponajmanje pasivno prihvatati zdravo za gotovo bilo sta. Kesic iznosi samo niz konstatacija koje proizlaze iz dosadasnje prakse. Nije meni neki tamo Kesic iz oka ispao, bas me briga. Stvar je u tome da ti i ja, pa i ostali, pratimo, citamo, obavestavamo se, pa da uporedjujemo. Da pokusamo da prozremo bar deo istine, posto "prava i cela istina" ostaje rezervisana za one povlascene. Bar je tako i u ovom veku uz staro pravilo - ne sila zakona, nego zakon sile!
Utorak 14.05.2013.03:01
A ovo tvoje "pateticni nacionalista", e to ti je vrh odgovor na moj komentar. Vala ima vas podosta, samo pljunes pa zalepis etiketu. "Nacionalista". Super pojam, carobna rec. To kazes i sve si rekao, nema sta da objasnjavas. Izvini, ali ti i slicni koji takvih stancovanih etiketa uvek imate po dzepovima - e, muka mi je od budala!
Utorak 14.05.2013.07:36
Moram da povučem paralelu između Miloševića i Sadama Huseina. Obadvojca su od strane Zapada tretirani kao diktatori. Irak je bio pod sankcijama zato što je Sadam na vlasti. Irak je bombardovan zato što je Sadam na vlasti. Sadam je obešen od strane milosrdnog Zapada pre 10 godina. 10 godina nakon vešanja Sadama još su tamo i plačkaju iračku naftu. Pitanje za proevropejca "mukamijeodbudala": Dali je Sadam kriv što je Zapad uveo sankcije Iraku" ili je kriv Zapad? Da li se u Srbiji bolje živi od kad ste vi "proeuropejci" na vlasi!? Od kada ste vi "patetični proevropejci" na vlasti Srbija je dotakla dno.
Utorak 14.05.2013.11:18
A kad je to bilo bolje?'pateticni nacionalisto'jer je prvi od nacionalista rukovao se ssa evropom Kostunica.Pa pronalazio Hladnjace sa Siptarskim lesevima,pa predao Hagu trideset Srba na celu sa Milosevicem,pa je bio u koaliciji sa DS,pa je po nalogu EU odbio koaliciju sa Radikalima itd......
Utorak 14.05.2013.02:31
....srbija nesme da nadzivi US-NATO zlocin nad srbijuj, zlocin koji je pocinjen nad srbiju i to sa osiromasen uraniju, nikad nece izici na videlo, pa su zato prodate duse vlade srbije i potpisale sporazum Brisel,Bg i Pristima, jer sve sto je srbija slabija, NATOa agresori nece videti Haski sud nit ce srbiju placati ratnu odstetu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)